Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma isabetli şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut nöbetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine fen koparmak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zorlamasız bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir vasıtatır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne hakikat açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları, yangın eminği karınin eleştiri öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda emniyetli bir kaçış temin etmek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları çoklukla yangın dayanımı yüksek malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda evet.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi mualla kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page